Diyarbakır narko terör ‘Ablukası’nda

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-18 Diyarbakır (Dernek) Şehit Jandarma Çavuş Murat Doğan Operasyonu’nun başlatıldığını duyurdu.

ANKARA (İGFA)- İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır’da 950 personelin katılımıyla Eren Abluka-18 Narko Terör operasyonu başlatıldı.

Operasyonda 975 gram toz esrar ve 1 milyon 750 bin 991 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada; 61 operasyonel timin görev aldığı operasyonda 4 bin 650 metre sulama hortumu, 1 adet su motoru, 1 adet dalgıç pompa, EYP yapımında kullanılan 3 kg kimyasal madde, 1 adet ateşleme anahtarı, 2 adet elektrikli fünye ile çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilmiş, 4 şüpheli şahıs gözaltına alındığı bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.