Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu serbest bırakıldı

İş insanı Dilat Polat’ın ablası Sıla Doğu sosyal medya hesabından uyuşturucu kullandığını itiraf etmiş, itirafının ardından gözaltına alınmıştı. İşlemlerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edilen Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video ile sosyal medyada gündem oldu.

Videonun ardından Sıla Doğu polis tarafından İstanbul’da gözaltına alındı.

Yapılan operasyonda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı xanax sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı extacy hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirildi.

Doğu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.