Dilan Çiçek Deniz’den Beşiktaşlı futbolcu Cyle Larin açıklaması

Beşiktaşlı futbolcu Cyle Larin’in oyuncu Dilan Çiçek Deniz’i Çukur dizisinde izledikten sonra sosyal medyadan mesaj gönderdiği iddia edilmişti. Deniz, bu iddialara sosyal medya hesabından açıklık getirdi.

Beşiktaşlı futbolcu Cyle Larin’in güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’i Çukur dizisinde izleyip beğendiği ve sonrasında sosyal medyadan attığı mesajda, “Çok güçlüyüm, çok zenginim ve Kanadalıyım” iddia edilmişti.

Fakat güzel oyuncu konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve söz konusu diyaloğu yalanladı.

İşte Dilen Çiçek Deniz’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama:

“KESİNLİKLE ASILSIZDIR”

“Bugün internet ve yazılı basında çıkan “Dm’sine gelen mesaj” içerikli haberler kesinlikle asılsızdır. Taraflar adına rencide edicidir. Hiç tanımadığım kişiler ve özel hayatım ile ilgili üretilen “dedikodu”ların ajansımdan bilgi alınmadan haber yapılmasını kınıyorum.

“AYNI SAYGININ GÖSTERİLMESİNİ BEKLİYORUM”

Ben basın ile her zaman saygı çerçevesinden bir iletişim kurmuşumdur. Aynı saygının bana da gösterilmesini, bilgi alınarak hakkımda haber yapılmasını bekliyorum. Gerek özel hayatımla gerekse kişisel haklarımla ilgili yazılı ve görsel basında yapılan “üslupsuz ve rencide edici” haberler ile ilgili bundan sonra gerekli hukuksal tedbirleri alacağımı bildirmek isterim.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.