Dilan Çiçek Deniz: Rol model olmak isterim

Geçtiğimiz hafta 24 yaşına basan başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz Harper’s Bazaar dergisi için kamera karşısındaydı.

Yalnızca yabancı modeller ile başarılı kapak çalışmaları yapan dergi, bu sene bir başarıdan diğerine koşan Dilan Çiçek Deniz’i Türk kapak yıldızı olarak seçti.

blank

Dünya moda öncüsü Fransız bir markanın Dilan Çiçek Deniz için Fransa’dan özel getirdiği kombinler ile gerçekleştirilen çekimde, Dilan Çiçek Deniz verdiği pozlar ve sıcak tavırları ile tüm ekibi kendisine hayran bıraktı.

“Yeni Nesil Star” başlığı altında verdiği röportajda teknolojiden günlük hayatına, başarılarından hayallerine kadar değinen Dilan Çiçek Deniz; “Kendini aynı zamanda bir rol model olarak da görüyor musun?” sorusunu “Rol model olmak isterim. Hep daha iyi ve başarılı olmak niyetiyle adımlar atıyorum.” diye yanıtladı.

Duru güzelliği ve yeteneği ile herkesin beğenisini toplayan Dilan Çiçek Deniz, “Şu anda piyano eğitimi alıyorum” diyerek kendini her fırsatta geliştirdiğini dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.