Dilan Çiçek Deniz: Öpüşme sahnelerinde çok gerildim

Çukur dizisiyle seyircinin beğenisini kazanan Dilan Çiçek Deniz, o sahnelerle ilgili konuştu.

Çukur dizisindeki Sena karakteriyle seyircinin beğenisini kazanan Dilan Çiçek Deniz, Obsesif kompülsif (takıntı rahatsızlığı) olduğunu söyleyerek, “Başladığım şeyi bitirmeden rahat edemiyorum” dedi.

YouTube’da 5 milyonun üzerinde izlenen Aras Bulut İynemli ile öpüşme sahnesinin çekiminde çok gerildiğini söyleyen Deniz, “İlk defa öyle bir sahnem oldu. Ama Aras ve yönetmenimiz bana çok yardımcı oldular. İnsanlar eleştirse de bunlar gerçek hayatta herkesin yaşadığı şeyler” şeklinde konuştu.

blank
Dilan Çiçek Deniz

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan ünlü oyuncu, kadın olarak yaşamanın ünlü olunca daha da zor olduğunu söyleyerek, “Özellikle son zamanlarda neredeyse her hafta beni biriyle yazdılar. Önceleri ‘Göz önündesin, yapacağın bir şey yok’ diye düşünürdüm. Ama haberlerin dili o kadar seksistti ki… Göz önünde olduğum için değil, kadın olduğum için bana karşı o dilin kullanıldığını anladım” dedi.

Bundan sonra Hollywood’da da çalışmak istediğini söyleyen ünlü oyunvu, “Orada bir ajansa kaydoldum. Çalışma iznimi aldım. Bu yaz deneme çekimlerine gireceğim” dedi.

Dilan Çiçek Deniz – Furkan Andıç

Bir süredir oyuncu Furkan Andıç’la birlikte olan Deniz, erkek arkadaşı için, “Bana güven veriyor, şefkatli ve zeki” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.