Dilan Çiçek Deniz, IMDB’nin Starmetre listesinde zirveye yerleşti

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, dünyanın en önemli sinema veri tabanı Internet Movie Database’in (IMDb) “starmetre” listesine damga vurdu. Deniz, listede 2 bin 303’üncü sıraya yükselerek Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti.

Son dönemde Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz, büyük bir başarıya imza attı. Deniz, modellikten geçtiği oyunculukta meslektaşlarına büyük fark attı.

DÜNYA SIRALAMASINDA2 BİN 303’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ

Çukur dizinde canlandırdığı Sena Koçavalı karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu, her hafta sitede ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyuncuların yer aldığı listenin dünya sıralamasında 2 bin 303’üncü sıraya yükseldi.

blank

ZİRVEYE YERLEŞTİ

Dilan Çiçek Deniz bu başarıyla Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. Bu haftaki listede Türk kadın oyuncuların, erkek oyuncuları geride bırakması da dikkat çekti.

LİSTENİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU KADIN OYUNCU

Listenin ilk 10’unda Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy ve Nuri Bilge Ceylan dışındaki tüm isimler kadın oyunculardan oluşuyor. Bu ilk 10 isim arasında Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra Beren Saat, Ayça Ayşin Turan, Yasemin Allen, Bensu Soral, Hazar Ergüçlü ve Belçim Bilgin var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.