Dilan Çiçek Deniz dondurma reklamından 500 bin TL kazandı!

Son dönemde Çukur ve Alev Alev dizilerinin yanı sıra Garanti Bankası ve Avon reklamlarında boy gösteren Dilan Çiçek Deniz, bu kez dondurma reklamlarıyla ekranlara gelecek. Ünlü oyuncuya bu anlaşma için 500 bin TL ödendiği kaydedildi.

Dilan Çiçek Deniz, dünyaca ünlü İspanya dizisi La Casa de Papel ile iş birliği yapılan reklam filminde dondurma dolu bir kasaya ulaşmaya çalışıyor.

Ünlü oyuncu, “Böylesine önemli bir iş birliğinin bir parçası olmaktan, son derece keyifli bir çekim süreci sonunda çıkan, bu haz ve macera dolu reklam kampanyasında yer almaktan çok mutluyum” dedi.

Son olarak Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz’in, oynadığı dondurma reklamından 500 bin TL ücret aldığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.