Dila “Bi Kalp” ile yükselişte

Dila’nın ‘Bi Kalp’ isimli teklisi kısa süre önce Seyhan Müzik etiketi ile dijital ortamlarda yerini almıştı. Kısa sürede hem video müzik kanallarında hem de radyolarda jet hızıyla listelere giren Dila yoluna tam gaz devam edeceğini söylüyor.

Bİ Kalp şarkısının sözü ve müziği Dilan’ın kendisine düzenlemesi ise Metehan Köseoğlu’na ait.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Korno bölümü mezunu olan Dila, korno başta olmak üzere bir çok aleti çalıyor. Uzun yıllar yurt içi ve yurt dışında birçok konser ve festivallerde sahne alan ünlü isimlere de vokallik yapan genç şarkıcı şimdilerde yoluna yalnız devam ediyor.

HEM OKULLU HEM ALAYLI “Performans Şarkıcısıyım”

Türkçe Poptan, Yabancı Jazz şarkılara kadar sahnesinde her tarzı sahnede seslendiren yer Dila, performans şarkıcısı olduğunu ve uzun yıllar kalıcı işler yapmak istediğini söyledi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.