DİKKAT! iOS kullanıyorsanız Whatsapp bildirimlerini sakın kaydırmayın

İOS kullananların dikkatine, son dönemlerin popüler sohbet uygulaması WhatsApp’ta bildirimleri kilit ekranında kaldırmak bütün bildirimleri sessize alıyor.

İOS kullananların dikkatine, son dönemlerin popüler sohbet uygulaması WhatsApp’ta bildirimleri kilit ekranında kaldırmak bütün bildirimleri sessize alıyor. Kilit ekranında yukarı kaydırmayla WhatsApp’ın son birkaç gündür yaşadığı problem başlıyor.

İOS kullanan WhatsApp kullanıcıları son zamanlarda büyük sıkıntı yaşamaya başladı. İstemsiz bir şekilde yapılabilen yukarı kaydırma hatasıyla bildirimler kapanıyor ve diğer mesajları geç görmenize neden oluyor.

Whatsapp’ı kapatırken dikkatli olun!

İOS işletim sistemine sahip bir WhatsApp kullanıcısıysanız, kilit ekranınızdaki sohbet bildirimlerini yukarı kaydırarak kapatmamaya çalışın. Kaydırarak kapatıldığında bütün bildirimler sessize alınıyor. Bildirimlerin kapanmasıyla, ardından gelen mesajlar da görünmüyor:

Uzmanlar sorunun Apple’dan kaynaklı bir sorun olduğunu ve WhatsApp’la ilgili olmadığını belirtiyor. İOS’a yeni bir güncelleme getirilerek sorunun ortadan kaldırılması bekleniyor. Kullancılar durumdan şikayetçi olurken geçici çözüm ise Home tuşu olarak görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.