DİKKAT! El biçiminiz seks hayatınızı ele veriyor

Seks hayatınız ne alemde? Şimdi dudaklarınız sussun elleriniz konuşsun…

Seks hayatınız ne alemde? Şimdi dudaklarınız sussun elleriniz konuşsun; bakalım o güzelim parmaklarınız ve şekilli ayanız, yataktaki duruşunuz için neler söyleyecek?

Dikdörtgen aya ve birbirine yakın uzunluktaki, uzun parmaklar

Duyarlı ve duygusalsınız: Elinizin biçimi sahip olduğunuz derin duygusal doğayı temsil ediyor. Bu özelliğiniz sizi tutku dolu bir partner haline getiriyor; fiziksel temaslarınız derin duygusal birleşmelere dönüşüyor. Su elementini sembolize eden el şekliniz sizi sadık, empati kurabilen bir dost ve sevgili haline getiriyor.

Dikdörtgen aya ve işaret parmağı daha uzun, uzun parmaklar

Tam bir lidersiniz: Uzun işaret parmağınız doğuştan lider biri olduğunuzu gösteriyor. Elinizin biçimi, aşırı derecede duygu yoğunluğuna sahip biri olduğunuzu ve sizinle sevişmenin hem romantik hem de anlamlı olacağına işaret ediyor. Cinsel ilişkilerinizde yönetimi ele almaktan hoşlanıyorsunuz, bununla birlikte partnerinizin istek ve arzularına da sonuna kadar önem veren birisiniz.

Dikdörtgen aya ve yüzük parmağı daha uzun, uzun parmaklar

Ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz: Duygularınızla her zaman iletişim halindesiniz ve hissettiklerinizi dışarı yansıtma konusunda çok başarılısınız. Hareketi seven, enerji dolu birisiniz; genelde tanıyıp sevdiğiniz biriyle sevişmeyi tercih edersiniz. İş sekse geldiğinde ne istediğinizi çok iyi bilen biri olmanıza karşın partnerinizin kontrolü ele almasına ses çıkarmazsınız.

Dikdörtgen aya ve birbirine yakın uzunlukta, kısa parmaklar

Sezgileri güçlü, açık fikirli ve maceracısınız: Konu seks olunca meraklı ve deneysel biri oluveriyorsunuz. İlişkinize sonsuz heyecan katan şekilde deneyselliğe açıksınız. Yalnız bazen sabırsız olma eğilimindesiniz; böylesi anlarda partnerinizin neden istediğiniz gibi davranmadığını çözebilmek için güçlü sezgilerinize kulak vermelisiniz.

Dikdörtgen aya ve işaret parmağı daha uzun, kısa parmaklar

Dediğim dediksiniz: Uzun işaret parmağınız, yönetmeyi sevdiğinizi gösteriyor ve bu huyunuz yatakta da değişmiyor. Elinizin şeklini simgeleyen element olan ateş, enerjinizin yüksekliğini ve maceracı yapınızı ortaya koyuyor. Öncü kimliğiniz etrafınızdakilere de ilham veren türden.

Dikdörtgen aya ve yüzük parmağı daha uzun, kısa parmaklar

İstediklerinizi elde etmeye alışkınsınız: Uzun yüzük parmağınız güçlü, iddialı biri olduğunuzu gösteriyor ve bu kimliğiniz yatak odasındaki davranışlarınıza da yansıyor. Elinizin şeklini simgeleyen element olan ateş sayesinde doğuştan lider birisiniz. Aynı zamanda macera dolu, heyecan verici bir seks partnerisiniz; ancak sevgilinize karşı fazla buyurgan olmamaya ve onun isteklerini dikkate almaya özen göstermelisiniz.

Kare aya ve birbirine yakın uzunlıkta, kısa parmaklar

Sadık ve güvenilirsiniz: Kare şeklindeki ayanız toprak elementini sembolize ediyor. Bu da sizin pratik zekaya sahip, sadık ve güvenilik biri olduğunuza işaret etmekte; sözün kısası, siz mükemmel bir seks partnerisiniz. Yatakta fazla risk almaktan hoşlanmıyorsunuz; ancak bunun nedeni zaten ne istediğinizi ve neler yapabileceğinizi çok iyi bilmeniz.

Kare aya ve işaret parmağı daha uzun, kısa parmaklar

Sessiz ve güven dolusunuz: Uzun işaret parmağınız ve ayanızın şekli sizin inanılmaz derecede soğukkanlı ve rahat biri olduğunuzu gösteriyor. Konu seks olunca, ne istediğinizi çok iyi bilseniz de kontrolü partnerinize vermekte bir sakınca görmüyorsunuz. Elinizin şeklini temsil eden elemen olan toprak sizi pratik zekalı, sadık ve yatakta çok başarılı biri yapıyor.

Kare aya ve yüzük parmağı daha uzun, kısa parmaklar

Karşı koyulmazsınız: Pratik zekası yüksek, ayakları yere basan birisiniz ve sizin çekim alanınıza kapılmayan kimse yok gibi. Seks konusunda bazı sabit fikirlere sahipsiniz; maceraya girmektense elinizdekine sahip çıkıyorsunuz. Bu kadar inatçı olmayın; zaman zaman kendinizi rahat bırakıp kontrolü partnerinizin ele almasına izin verin.

Kare aya ve birbirine yakın uzunlukta, uzun parmaklar

Sizinle birlikte olmak çok eğlenceli: Kare şeklindeki ayanız ve uzun parmaklarınız sizin son derece düşünceli biri olduğunuzu gösteriyor. Tam bir iletişim uzmanı olmanız, sizinle yatağa girenlerin muhteşem ve eğlenceli zamanlar yaşamalarını sağlıyor. Yaratıcı ve güçlü bir yapınız var ancak aynı zamanda ilişkinizde sakin ve adil olmayı bilmeniz sizi ideal bir sevgili haline getiriyor.

Kare aya ve işaret parmağı daha uzun, uzun parmaklar

İnanılmaz derecede düşüncelisiniz: Kare şeklindeki ayanız ve uzun parmaklarınız hava elementini sembolize ediyor. Çok düşünceli biri olduğunuzu gösteren bu özelliğiniz yataktaki davranışlarınıza da yansıyor. Partnerinizin arzularını çok iyi biliyor ve mükemmelen yerine getiriyorsunuz. Hayatın her alanında yersiz endişelere kapılmaya meyilli biri olarak, çoğu zaman kendinizi haksız yere yargılamanız mümkün. Yaratıcı ve mükemeliyetçisiniz; ne yaparsanız yapın, başarıya ulaşmanız kaçınılmaz.

Kare aya ve yüzük parmağı daha uzun, uzun parmaklar

İddialı ve cömertsiniz: Ne istediğinizi tam olarak biliyor ve arzularınızı elde ettiğinizden emin olana dek çabalamaktan vazgeçmiyorsunuz. Ancak bu özellikleriniz yatakta bencil olduğunuz anlamına gelmiyor; elinizin şekli sizin aynı zamanda sevgilinize karşı epey cömert ve düşünceli biri olduğunuza işaret etmekte.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.