DİKKAT! Bu 5 yiyeceği dışarıda yemekten kaçınmalısınız

Dışarıda yemek yerken bu seçeneklerden uzak durarak kilo almayı önleyebilirsiniz.

Sezar salatası
Rejimdeki pek çok kadının tercih ettiği Sezar salatası tam 800 kaloridir ve 48 gram yağ içerir. Bu öğünü eritmek için tam 200 dakika yürümeli ya da 90 dakika koşmalısınız. Salatanızı karışık yeşilliklerden seçip sosunda balzamik sirke tercih ederseniz sadece 325 kalori alır ve 6 gram yağ tüketmiş olursunuz.

Fettuccini Alfredo
Bu sevilen makarna tam 1220 kalori ve 75 gram yağ içerir. Bu öğünü eritmek içinse 330 dakika yürümeli ya da 140 dakika koşmalısınız. Eğer canınız makarna istiyorsa, kırmızı soslu makarnalara yönelmenizi öneririz.

Tatlı ekşi soslu tavuk
Bu akşam canınız Çin yemeği istiyorsa tatlı-ekşi soslu tavuğu tercih etmeyin. Bu yağda kızartılan tavuk şeker, sodyum ve bol miktarda yağ içerir. Bu yemekte toplam 89 gram yağ ve 1800 kalori vardır.

Bu tavuğun kalorilerinden kurtulmak içinse 500 dakika yürümeli ya da 200 dakika koşmalısınız. Tatlı ekşi soslu tavuğa yönelmek yerine buharda pişmiş brokolili tavuğu seçebilirsiniz.

Kalamar
Rakı sofralarının vazgeçilmez mezelerinden biri olan kalamar, 54 gram yağ ve 900 kalori içerir. Kalamarı yakmak için 250 dakika yürümeli ya da 125 dakika koşmalısınız. Sadece 1-2 parça yemeyeceğiniz sürece kalamardan uzak durun.

Fransız usulü soğan çorbası
Krema bazlı bir çorba seçmediğiniz için akıllı bir seçim mi yaptığınızı düşünüyorsunuz? Tekrar düşünün. Bir porisyon Fransız soğan çorbasında 210 kalori ve 10 gram yağ vardır. Bu da çorbanızı 1 saatlik yürüyüş ya da 30 dakikalık bir koşuyla yakacağınız anlamına gelir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.