Didim Belediyesi Kreşi’nin Başarılı Öğrencileri Karnelerini Aldı

Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, düzenlenen tören ile mezun oldu.

Didim Belediyesi tarafından Didimli ailelerin hizmetine sunulan Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Kreşte eğitim gören 60 öğrenci, dönemin sona ermesi ile birlikte karnelerini alarak mezun oldu.

Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Didim Belediyesi Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener ile mezun olan çocukların aileleri katıldı. Törende çocuklar tarafından sergilenen dans gösterileri büyük beğeni topladı. Mezun olan öğrencilerin aileleri, çocukların gelişimine sundukları katkıdan ötürü Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a ve Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde görev yapan öğretmenlere teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.