Didier Drogba’dan Fatih Terim itirafı!

Didier Drogba, Galatasaray forması giydiği dönemde Real Madrid’e karşı 3-2 kazandıkları Şampiyonlar Ligi maçına ilişkin çarpıcı bir itirafta bulundu.

Türkiye’de 1.5 yıl Galatasaray forması giyen Didier Drogba, hayatının anlatıldığı ‘Commitment’ adlı kitabında, sarı-kırmızılı takımla ilgili anılarına yer verdi.

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’le eşleştikleri maça değinen yıldız golcü, “İlk maçı 3-0 kaybetmiştik. Rövanş İstanbul’daydı. Turdan umudumu kesmemiştim. Maçta ilk yarıyı 1-0 geride kapattık ve menajerimiz Fatih Terim beni oyundan çıkarmak istedi. Tüm enerjimi bu maç için saklamıştım ve menajer asistanını gönderip bana kararını iletti. ‘Bunu yapamazsın’ diyerek çıkıştım. Maçı hala kazanabiliriz. Hala üst tura çıkabiliriz. Eğer beni oyundan alırsan, hala kazanabileceğimize olan inancın yok demektir. Fakat ben inanıyorum’ dedim. Sonunda oyunda kaldım. İkinci yarıda 3-1 öne geçtik. Skoru eşitlememiz için 1 gole ihtiyacımız vardı. Ancak deplasman golü avantajı hala onlardaydı. 1 gol daha attım ama ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Maçın bitimine az bir süre kala Cristiano Ronaldo umutlarımızı bitiren golü attı. Elendik, ama Galatasaray için en iyi maçlardan biriydi. Ve Real Madrid’e karşıydı” ifadelerini kullandı.

Fildişi Sahilli futbolcu, “Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra Real Madrid’i çalıştıran Jose Mourinho sahaya geldi ve ‘Korktuk. Gerçekten çok korktuk’ dedi. Real Madrid karşısında yaptıklarımız, benim Galatasaray’daki ilk 5 ayımın özeti gibiydi” yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.