Didem Soydan: Bitcoin’den çok para kazandım

Ünlü model Didem Soydan, Youtube kanalında yayınlanan “Kriptometre” programına katılarak bitcoin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye ve Avrupa’da modellik yapan Didem Soydan YouTube kanalında Ebru Baki’nin sunuculuğunu üstlendiği ‘Kriptometre’ programına konuk oldu. Soydan, kripto parayı ilk kullananlardan biri olduğunu ifade ederek, bu konuda bilgi sahibi kişilerden biri olduğunu aktardı.

“İnsanlar bitcoin ile boşanma nafakalarını ödüyor”

Bitcoin’in hayatımızda geniş bir yer tuttuğunu aktaran Soydan, artık boşanma nafakalarının bile bitcoin ile ödendiğini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Teknoloji ile ilgili olan her şey benim ilgi alanımda diyebilirim. Bundan tam 4 sene önce Bitcoin ilk çıktığında bir arkadaşımla beraber ilgimizi çekti. Bitcoin’e yatırım yapsak mı yapmasak mı, zaten az paramız var. O da elimizden gider diye düşünürken o zamanlar kimsenin inanmadığı bitcoinin ilk yatırımcılarından biri oluverdim” dedi.

“Bitcoin’den çok para kazandım…”

“Bitocin yatırımı için herkesi hayal kurduğumu söylüyor” diyen Soydan, bu yatırımı ile ilgili bir anısından bahsetti. Soydan: “Yatırım yaptığım ilk yıl borsayı her an takip eden yaşlı teyzeler gibiydim. Milyonlar yatırmış gibi bekliyordum. Bir gün New York’ta bir restoranda birlikte yemek yerken arkadaşlarımdan biri Bitcoin’in birden yükseldiğinden bahsedip hemen yatırım yapacağını söyledi. Benim hesabım ne oldu acaba deyince tüm gözler bana çevrildi. 4 sene önce yatırım yaptığım miktarı duyan arkadaşlarım ‘Zengin oldun Didem’ diye çığlık atmaya başladılar. O dönem masraflarım vardı ve o yaptığım yatırım bana Milli Piyango gibi geldi” dedi.

“Farklı bir konuyla gündeme geldim ve bugün soyunmadım…”

Bir ara Bitcoin madenciliğini de düşündüğünü aktaran Didem Soydan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bitcoin madenciliği için evimin bir odasını boşaltıp makine alacaktım ama o yatırımı yapacak param yoktu. Ben de bütün paramı Bitcoin’e yatırdım” dedi.

En çok şaşırdığı Kriptrometre programlarından birini gerçekleştirdiğini aktaran Ebru Baki’nin, “Didem Soydan’ı hep fotoğraflarıyla, defileleriyle, tweetleriyle takip ettik ama bugün Bitcoin konuştuk” demesi üzerine Soydan, “inanır mısınız bugün soyunmadım” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.