Didem Balçın’dan Çakallarla Dans 6 açıklaması!

Geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülenen başarılı oyuncu Didem Balçın, basın mensupları ile sohbet etti. Kuruluş Osman dizisinden ayrılan Didem Balçın, projeye veda ettiği için çok zorlandığını ifade etti. Diğer yandan Balçın, Çakallarla Dans 6 filmi ile ilgili detayları ilk kez anlattı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Didem Balçın, önceki akşam Etiler’deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet eden Didem Balçın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ATV’de ekrana getirilen Kuruluş Osman dizisinde makyaj ile 90 yaşına kadar gelen ve sonrasında senaryo gereği kadroya veda Didem Balçın, zorlandığını itiraf etti. Balçın, yapımcıların ve rol arkadaşlarının bu duruma tahammül ederek kendisine çokça destek olduğunu ifade etti.

blank

“Artık oğlunuz Alican ile daha fazla vakit geçirecek misiniz?” sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, Maalesef öyle olmuyor. Tiyatro var, şehir dışı projeleri olacak ve ‘Çakallarla Dans 6’ geliyor.” ifadelerini kullandı.

Balçın, Çakallarla Dans 6 hakkında “Aynı kadro devam edecek. Sürpriz isimler katılacak. Hayatlarımızı beraber paylaşıyoruz. Başarımızın sırrı bu. Haziran sonu çekimler başlayacak. Bu seri Türkiye’de geçmeyecek.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.