Didem Arslan Yılmaz “Altın Kelebek” ödüllerini tiyatroya benzetti!

Habertürk’ün başarılı sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek ödüllerine aday gösterildi fakat geri çekmek istediğini açıkladı. Yılmaz, açıklamasında “bu tiyatroda yer almak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Demirören Medya himayesinde düzenlenen Altın Kelebek ödüllerine aday gösterilen Habertürk’ün başarılı sunucusu Didem Arslan Yılmaz, adaylığının geri çekilmesini istedi.

Ödül sahiplerinin önceden belirli olduğu tartışmalarını gerekçe gösteren Yılmaz, “Bu tiyatroda yer almak istemiyorum” dedi.

İşte Didem Arslan Yılmaz’ın açıklamaları:

“Altın kelebek ödüllerine yine adayı gösterilmişim. Ancak son yıllarda “tartışmalı” ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları “önceden belli olduğu” tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.