Dick Advocaat: Krasnodar daha iyi olan taraftı, turu geçmeyi hak ettiler

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Krasnodar’a 1-0 ve 1-1’lik skorlarla elenmesinin ardından teknik direktör Dick Advocaat, açıklamalarda bulundu.

Krasnodar’ın turu geçmeyi hak ettiğini belirten Advocaat, “Maça çok iyi başladık. Özellikle ilk 10-15 dakika maça iyi girdik. Ama biraz da şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Skrtel’e yapılan penaltıyı hakem vermeliydi. Ortada hiçbir şey yokken rakip golü buldu. Golü yedikten sonra oyuna dönmemiz 15 dakikayı buldu. Oyuncularım ellerinden geleni yaparak gol aradılar. İki maça baktığımızda Krasnodar daha iyi olan taraftı, turu geçmeyi hak ettiler.Planlarımızı maçtan önce yapmıştık. Golü atmak isteyen taraf bizdik ama bizim yerimize onlar öne geçti. İlk yarının son dakikasında golü bulabildik. Son 25 dakika kala riskler aldık ama işimiz zordu.”

“Gerçekçi olmamız gerekiyor…”

Avrupa’da bu maça kadar iyi olduklarını söyleyen Hollandalı hoca, “Bu akşam oynadığımız maçla gerçekçi olmamız gerekiyor. Avrupa’da bu maça kadar iyi işler çıkarmıştık. Fakat Krasnodar karşısında bazı futbolcularımız vermeleri katkıları veremedi. Krasnodar hak ettiği gibi geçti turu… İlk golü biz atsaydık rakip baskıyı üzerinde hissedecekti. Sow girdiği iki pozisyonda da golü bulmalıydı.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.