Devrim Erden “Dev 2016”

4 yıllık bir aradan sonra müzik dünyasına yeni bir albüm hediye eden Devrim Erden, “Dev 2016” adını verdiği albümünde dinleyicilerine bambaşka bir soundtan sesleniyor.

Hem kendi isminin, hem de albümünün ismimin hakkını veren ünlü assolist Dev bir devrime imza attı ve çıkış şarkısı “Büyü Artık”ta güçlü sesini popüler dünya sountlarıyla birleştirerek kendi devrimini gerçekleştirdi.

Sözü ve müziği Tekyaygil’e, düzenlemesi İlker Tekyaygil ve Hatem Tutkuş’a ait olan “Büyü Artık”a Kemal Başbuğ yönetmenliğinde bir de klip çeken Devrim Erden değişen görüntüsüyle de “Devrim”ine katkıda bulundu.

Şarkının sosyal medyada yayınlanan teaser’ı büyük ilgi görürken Devrim Erden’i yıllardır takip eden dinleyenleri bile farklı bir gözle izledi. Popüler müziğin hareketli soundtları Devrim Erden’in güçlü sesiyle farklı bir havaya bürünürken bambaşka bir lezzete büründü.

Devrim Erden, bu şaşırtan devriminin beğenilmesinin kendisini mutlu ettiğini söylerken, “Ben yorumcuyum ve iyi bir yorumcunun bir tarzı olmaz. Sesine güvenen pop da söylerken, arabesk de, jazz da. Albümlere verdiğim arada dünya müziğini takip ettiğimde ortaya çıkan akımın kendi sesimle nasıl duracağını merak ediyordum. Ortaya ‘Büyü Artık’ çıktı ve sonuçtan mutluyum. Türk popunun yeni hali bir de ‘dev ses’lerden dinlensin istedim. Bu çalışmanın beğenileceğinden şüphem yok” dedi.

Devrim Erden’in maxi single çalışması “Dev 2016” sanatçının kendi müzik şirketi Dev Prodüksiyon imzasıyla müzikseverlerle buluşuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.