Devet Bahçeli’nin ‘akbaba’ dediği Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’dan yanıt

Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, Ahbap Derneği’ni ve Babala TV’yi hedef gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli’ye ” Bahçeli’ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik” sözleriyle yanıt verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 14 Şubat 2023 tarihli basın toplantısında, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası tartışmalara konu olan yardımlara ilişkin yaptığı açıklamada Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.

Bahçeli, “Devleti bir kenara itip, ahbap çavuş ilişkileriyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması devletin inandırıcılığını bir nevi gölgelemektir, bizim nazarımızda da itibar edilmemesi gereken bir yanlıştır. Devletin yapamadığı, yatıştıramadığı ve yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır?” demişti.

‘PARTİ, GÖRÜŞ AYRIMI YAPMADAN KENETLENDİK’
MHP liderinin açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, şu ifadeleri kullandı:

“Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca bir çok MHP li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli’ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik.”

Haluk Levent de, “Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız” açıklamasında bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.