DEVA Mudanya’da ‘temiz’ farkındalık… Çevre temizliğine kendi sokaklarından başladı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Dr. Dilek Durak başkanlığındaki DEVA Partisi, Dünya Çevre Günü’nde farklı bir etkinlikle farkındalık mesajı verdi.

BURSA (İGFA) – DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanı Dr. Dilek Durak ve yönetimi, parti binasının bulunduğu Halitpaşa Mahallesi Ali Fuat Paşa Sokak’ta ellerine süpürgelerini alarak kapılarının önlerini süpürdü.

“Herkes kapısının önünü süpürürse tüm sokaklar tertemiz olur” mesajı veren partililerin farkındalık etkinliğine sokak sakinleri de eşlik etti.

Dünya Çevre Günü dolayısıyla parti binasının olduğu sokakta bulunan dükkanların önlerini temizlediklerini belirten İlçe Başkanı Dr. Dilek Durak, etrafı kirletmemek ve yerlere çöp atmamak konusunda halkın bilincini yüksek tutmak amacıyla Mudanya ve Bursa’nın temiz olmasını istediklerini söyledi. “Hepimiz çevre bilinci sahibi olduğumuzda her yer cennete dönüşecektir” diyen Başkan Durak, “Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi doğayı, çevreyi korudukça doğa da bizi korur. Çünkü yarının doğası bugünden oluşturulur. Temennimiz herkesin sağlıklı, temiz ve zarar görmemiş bir çevrede yaşamasıdır” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.