Dev isimler Yaşar Gaga’nın ‘Alakasız Şarkılar Vol 2‘ albümünde buluştu

Türkiye’nin en önemli isimleri Yaşar Gaga için bir araya geldi. Hande Yener, Kenan Doğulu, Müslüm Gürses, Nazan Öncel, Kutsi, Ata Demirer, Şafak Sezer, Emel Müftüoğlu, Nurcan Eren, Halil Koçak ve Suzan Kardeş gibi dev isimler Yaşar Gaga’nın ‘Alakasız Şarkılar Vol 2‘ albümünde buluştu.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Yaşar Gaga, vefatının birinci yılında müzikseverlere emanet niteliğinde bıraktığı ikinci albümü ile anılıyor. Gaga’nın anısına piyasaya çıkarılan albümde yol arkadaşı Sezen Aksu’nun ise 3 şarkının söz ve müziğinde imzası bulunuyor.

‘Alakasız Şarkılar Vol 2’ albümünde Hande Yener, sözü ve müziği Sezen Aksu imzalı ‘Aşkın Kralı’ isimli yepyeni bir hit seslendirirken, Kenan Doğulu da yine minik serçenin ‘Aşk Dansı’ adlı şarkısını söyledi. Nazan Öncel ve Müslüm Gürses’in seneler önce seslendirdiği ‘Yalnızlar Rıhtımı’ şarkısı da ilk kez bu albümde dinleyicilerle buluşuyor! Şafak Sezer’in Orhan Gencebay imzalı türkü seslendirdiği albümde Ata Demirer ise sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan ‘Şanıma İnanma’ şarkısı ile yorumculuktaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Suzan Kardeş, ‘Yatacak Yeri Yok’ şarkısı ile renkli tarzını yansıtırken, Kutsi de sözü ve müziği Sezgi Keski imzalı ‘Nasıl Da Alıştık’ şarkısı ile albümün en iddialı slowlarından birine imzasını attı.

11 dev ismin 10 alakasız şarkıda buluştuğu ‘Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar Vol 2’ albümü Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle bugün tüm müzik marketlerde ve Fizy’de.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.