Desa’dan tasarım ihlali konulu resmi açıklama

Desa Deri San. Ve Tic. AŞ, kurulduğu 1972 yılından bugüne tasarım ve üretim konusundaki başarılarıyla Türkiye’nin lider deri ve deri mamulleri üreticisi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Türkiye’de istihdam ve ihracat konularında üstün başarıları olan Desa Deri San ve Tic. AŞ, 25 ülkeye ihracat yapan ve 180 yurtdışı satış noktasında Desa markasıyla faaliyet gösteren bir kurumdur.

Desa Deri San. Ve Tic. AŞ’nin uluslararası tasarım ekibi tarafından oluşturulan koleksiyonları Milano, Paris gibi saygın moda haftalarında sergilenmekte ve büyük beğeni görmektedir.

Milano Fashion Week’e katılan ilk Türk markası olunan günlerden bugüne, her sezon minimum 100 parçalık kendi tasarım ve üretimi modelleri tüketicisine sunan uluslararası bir marka olmanın gururunu yaşamaktadır. Bir önceki yıla göre %27’lik artışla 2.3 milyon TL’yi bulan tasarım ve üretim alanlarındaki ARGE yatırımıyla Türkiye 143. olan Desa Deri San. Ve Tic. AŞ, tüm iş süreçlerini kendi ekip ve tesisleriyle yöneten tek Türk markasıdır.

Tüm dünyada birçok global markanın savaştığı, fikri ve mülki haklar kapsamında değerlendirilen tasarım ihlali konusundaki hassas duruşunu koruyan Desa Deri San. Ve Tic. AŞ, son dönemde maruz kaldığı bu ve benzeri durumlar için hukuki haklarını sonuna kadar kullanacaktır. Bu noktada Türk adaletine olan güvenini korumaktadır.

47 yıldan beri Türk halkına kendi tasarım ve üretimi olan ürünler ile dünya moda trendlerini sunan Desa Deri San. Ve Tic. AŞ, bundan sonra da aynı vizyon ve çalışma prensipleri ile hizmet vermeye devam edecektir.

Saygılarımızla,

Desa Deri San. Ve Tic. A.Ş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.