“DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi” bu sezon deri ceketlere damga vuracak

DESA, ekranların sevilen yüzü, başarılı oyuncu, stili ile dikkat çeken Can Yaman adına hazırlanan “DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi” kapsül koleksiyonu ile Sonbahar – Kış 2018 / 2019 sezonunda ilgi görmeye devam ediyor.

Can Yaman’ın, özgün, fark yaratan ve çabasız şıklığı ortaya koyan stilinden ilham alınarak, ünlü oyuncunun menajeri İlker Bilgi tarafından hazırlanan bu ikonik koleksiyon, stiliyle fark yaratmak isteyenler için zamansız ve ayrıcalıklı parçalar sunuyor.

Türkiye’de ilk defa bir menajerin önderliğinde hazırlanan ünlü koleksiyonu olarak da farkını ortaya koyan “DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi” ile bu sezon deri ceketler oldukça zamansız bir kimliğe kavuşuyor!

blank

Ünlü oyuncunun kendi gardırobundan ve stilinden izler taşıyan “DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi” koleksiyonunda, 5 erkek, 1 kadın olmak üzere, toplamda 6 deri ceket tasarımı yer alıyor. Moda ve stil dünyasının alışıla gelmiş kurallarını bir üst seviyeye taşıyan “DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi”de öne çıkan asimetrik cepler, tasarımlara dinamizm ve şıklık kazandıran çelik fermuar detayları, kürk efektinin, deriyle kusursuz bütünlüğü, militer çizgiler, koleksiyonun karakteristik özellikleri olarak dikkat çekiyor.

Günün her saatine eşlik eden, rock ve maskülen çizgilerin hakim olduğu parçaların yer aldığı “DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi” kapsül koleksiyonu, sadece erkek modelleriyle sınırlı kalmıyor, kadınlara yönelik deri biker ceket modeli de kendini gösteriyor.

“DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi” koleksiyonun en çarpıcı özelliklerinden biri olan ve ana tema olarak da kendini gösteren, Can Yaman’ın parmak izi baskısı ise tüm moda severleri özgün stilleriyle bu sezonda iz bırakmaya davet ediyor.

Deri ceketlere yepyeni ve zamansız yorumlar getiren “DESA x CAN YAMAN by İlker Bilgi” kapsül koleksiyonu, seçili DESA mağazalarında ve desa.com.tr’de satışa sunuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.