Derya Bedavacı “Hep mi Leyla?”

Etkileyici sesi, kendine özgü yorumu ve yürekten söylediği şarkılarla müzik dünyasının yükselen yıldızı Derya Bedavacı, yaz bitmeden hazırladığı single çalışması ‘Hep mi Leyla’ ile müzikseverlere merhaba dedi.

İlk albüm çalışması ‘Sayende’, hemen ardından Hakan Altun’ la yaptığı ‘Kavuşmalıyız’ düetiyle bizleri büyüleyen Derya Bedavacı, bu kez dinleyicileri için yaptığı farklı bir çalışma ile karşımızda. Hareketli bir şarkı olan ‘Hep mi Leyla?’ yazın hit şarkıları arasında olmaya şimdiden aday.

blank

Özellikle sözlerdeki isyan ve ritmik altyapısı ile dikkat çekecek ‘Hep mi Leyla’ nın sözü Derya Bedavacı, bestesi ve düzenlemesi Aydın Kara ait. Bedavacı’ nın ilk single çalışması olan ‘Hep mi Leyla’ şarkısının video klibi Erkan Nas yönetmenliğinde, İzmir Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde çekildi. Sanatsever bir köy olan Barbaros’un tarlalardaki ürünleri korumak için kullanılan korkulukları, video klibin teması oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.