Depremin ardından büyük panik yaşandı.. Çanakkale’de halk sokağa döküldü

Çanakkale Ayvacık açıklarında şiddetli deprem meydana geldi. AFAD İstanbul, İzmir ve Bursa’da da hissedilen depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı. Depremin ardından büyük panik yaşandı.

Merkezi üssü Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi olan 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Türkiye saati ile 21.23’te merkez üssü Ayvacık olan Mw 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Yerin 5.10 kilometre derininde meydana gelen bu depremin en yakın yerleşim birimi olan Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesine bağlı Ayvacık_mrkköy köyüne uzaklığı 2.53 kilometredir.”
Deprem, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne ve çevre illerde hissedildi.

HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Depremin ardından Çanakkale’deki halk sokağa döküldü. Bir vatandaş “Deprem çabuk geldi çabuk gitti, çok şiddetliydi” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.