Deniz Seki’den yeni albüm müjdesi

Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de Bella Marin sahnesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deniz Seki Kurban bayramına yeni albümünün çıkacağının müjdesini verdi.

Albüm içerisinde Sezen Aksu’dan ‘Gidemem’ ve Ahmet Kaya’dan kendine has üslubu ile ‘Nereden Bileceksiniz’ şarkılarını okuduğunu söyledi. 16 parçanın yer alacağı bu albümde daha birçok sürprizlerin olacağını dile getirdi.

Bronzlaşan tenini soran muhabirlere tatile fırsat bulamıyorum fakat Bodrum’a yerleştiğim için sizlerin olmadığı yerlerde ara ara güneşlenmeyi tercih ediyorum dedi. Muhabirlerin sizi bu yaz bikinili görüntüleyebilcek miyiz sorusuna ise bu benim özelim bu tarz görüntülerle değil işimle gündeme gelmek istiyorum ama sizlerin olduğu yerlere gidip denize girersem çekmekte özgürsünüz dedi.

blank

Her fırsatta çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Deniz Seki şu anda tüp mide ameliyatı olduğu için hamile kalmasının imkansız olduğunu fakat ilerleyen zamanda çocuk sahibi olabileceğini söyledi. Mutluyum ve mutluyuz diyerek ilişkisine olan güvenini dile getiren Deniz Seki evliliğin yakında olabileceğinin sinyalini verdi. Daha sonra Lord’s Palace Hotel-Bella Marin sahnesine çıkan Deniz Seki 2 saat boyunca dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.