Deniz Seki’den üzücü haber… Maddi zorluklarla baş edemeyince bankaya sığındı!

Yeni çıkardığı albümüyle istediği çıkışı yapamayan Deniz Seki, maddi zorluklarla karşı karşıya kaldı. Güzel şarkıcı, borçlarını ödemek için krediye başvurdu.

Meslek hayatının 9’ncu albümünü çıkaran güzel şarkıcı Deniz Seki’nin yüzü bir türlü gülmedi. “Uzun Hikaye” isimli albümü beklenen ilgiyi göremeyince, Seki banka kredisine başvurdu.

ALBÜM SATIŞI DÜŞÜK

Deniz Seki 300 bin TL’ye mal olan son albümünün satışlarının düşüklüğü ve yeteri kadar konser verememesi sebebiyle zor günler geçiriyor.

KREDİYE BAŞVURDU

Maddi anlamda sıkıntı yaşayan Deniz Seki, Bebek’te bir bankaya gidip kredi başvurusunda bulundu. Çekeceği krediyle şarkıcı borçlarını kapatacak.

Deniz Seki’nin menajeri çıkan bu haber hakkında açıklama yaptı…

Allah’a şükür ne krediye ihtiyaç duyacak durum var ne de işle ilgili sıkıntı.
Her hafta düzenli İstanbul People sahnesindeyiz, Türkiye ‘nin çeşitli şehirleri başta olmak üzere Kıbrıs da her ay düzenli sahne alıyoruz. Yaz ayı içinde şimdiden tüm sezon Salı ve Cuma geceleri Bodrum People, Perşembe geceleri de Çeşme Alaçatı Cabertte sahnesinde olacak Deniz Seki.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.