Deniz Seki’den, Seren Serengil’e cezaevi tavsiyesi

Bugün cezaevine girecek olan Seren Serengil, yorumcusu olduğu ‘Duymayan Kalmasın’ programında konuştu.

Gülben Ergen’in aldırdığı hapis cezası nedeniyle 3 gün cezaevinde kalacak olan Seren Serengil bugün cezaevine giriyor. Seren Serengil konuyla ilgili sunucusu olduğu ‘Duymayan Kalmasın’da konuştu.

İşte Seren Serengil’in açıklamalarından satır başları:

“ANNEM ÜZÜLMESİN DİYE İNFAZI BUGÜNE ALDIRDIM”

“Cezaevine cuma günü girecektim ama annem daha fazla üzülmesin diye bugüne aldırdım”

“BEN KİMSEYE İFTARA ATMADIM”

“Aile mahkemesinde alınan kararın benimle ne alakası var? Ben kimseye şiddet uygulamadım ve ben kimseye iftira da atmadım. Bizim burada konuştuğumuz haberler gazete haberleri. Belgelenmiş, kanıtlanmış şeyleri biz her zaman masaya getiriyoruz. İftira atmış olsam “Napalım böyle bir yasa var. Bu yasayı da uyguluyorlar” diyeceğim. Ama ben hiç bir zaman kimse için iftira atmadım”

“BENİ CEZAEVİNE DEMET AKALIN BIRAKACAK”

“Beni cezaevine Demet Akalın bırakacak. Ben üç gün burada olamayacağım. Benim yerime programa da o gelecek.”

ANNESİ CANLI YAYINA BAĞLANDI!

Programın bir bölümünde Seren Serengil’in annesi de telefonla yayına bağlandı.”Kızım arkadasındayım” diyen anne “O gelene kadar onu evinde bekleyeceğim” açıklamasında bulundu.

DENİZ SEKİ’DEN SEREN SERENGİL’E TAVSİYE!

Seren Serengil Deniz Seki’ nin kendisine verdiği tavsiyeleri de açıkladı. Serengil: “Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki’den öğrendim. Ayaklarım çok üşüdüğü için termal çoraplardan aldım kendime. Deniz bana gri ve yeşil renk giymememi söyledi, çünkü oradaki görevliler o renkleri giyiyormuş” açıklamalarında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.