Deniz Seki’den Musa Eroğlu sürprizi

Ramazan bayramının 2. Gününde Kıbrıs Concorde Tower da sahne alan Deniz Seki geçtiğimiz haftalarda savaş verdiği covid e yenik düşen ekip arkadaşı Tunç Kökkaya sız ilk kez sahne alacağının burukluğunu yaşadığını söyledi.

blank

Acımız çok taze Tunç’suz ilk defa sahne alıyoruz her zaman bizimle olduğunu hissediyoruz diyen Seki yaz ayları için hazırlıklarımız devam ediyor birden çok proje ile yaza hazırlanan Deniz Seki bu yaz ters köşe yaparak Musa Eroğlu imzalı bir türkü ile yaza giriş yapıcak.

Yaz şarkısı mı geliyor sorusu üzerine Seki şarkının mevsimi yoktur sezonu yoktur hayatımda hiçbir zaman sezonluk şarkı yapmadım yapanları da desteklemedim diyerek rakiplerine meydan okudu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.