Deniz Seki’den güzel haberler

Bakırköy Cezaevi’nde tutukluluk hali devam eden Deniz Seki’den güzel haberler var.

Bakırköy Cezaevi’nde açılan gitar kursuna başlayan Deniz Seki haftanın dört günü belli saatler arasında gitar dersi alıyor. Ayrıca Tiyatro ve Drama eğitimi de almaya başlayan Deniz Seki, usta oyuncu Tuncay Tanülkü ve ekibinden mahkum arkadaşları ile birlikte drama eğitimi almaya başladı. Deniz Seki’nin arkadaşlarıyla birlikte bir oyun sahnelemek istediklerini belirten iletişim danışmanı Özgür Aras, bunun için çok sıkı prova yaptıklarını iletiyor. Bir yandan da 2016 yılının ilk ayı çıkacak kitabını da tamamlamak için son sürat yazan Deniz Seki ise Çilehane verim haneye dönüşüyor cümlesiyle ruh halini özetliyor.

Sezen Aksu Deniz Seki ye mektubunda Çilehaneyi verim haneye dönüştür diye yazmıştı.

Deniz Seki’nin el çizimi ve şiirinin yer aldığı tshirtler El Bebek Gül Bebek Derneğinin erken doğan çocukların tedavisine gelir olarak 3 4 – 5 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Citys Nişantaşı Alışveriş Merkezinde düzenlenecek Yılbaşı Alışveriş Festivali’nde satışa sunulacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.