Deniz Seki’den anlamlı destek

Deniz Seki, El Bebek Gül Bebek Derneği’nin prematüre çocuklar için düzenlediği proje kapsamında bir tshirt tasarladı. Deniz Seki’nin el çizimi ve şiirinin yer aldığı tshirt, 3 4 – 5 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Citys Nişantaşı Alışveriş Merkezinde düzenlenecek Yılbaşı Alışveriş Festivali’nde satışa sunulacak, elde edilecek gelir ise erken doğan çocukların tedavisine aktarılacak.

Bakırköy Cezaevi’nde tutukluluk hali devam eden Deniz Seki, her şeye rağmen duyarlılığından bir şey kaybetmiyor. İletişim danışmanı Özgür Aras’ın Deniz Seki adına yürüttüğü çalışmalarla sevenlerine ulaşan Deniz Seki, son olarak prematüre çocuklar yararına düzenlenen bir organizasyon için tshirt tasarladı. Deniz Seki’nin kendi çizimi ve bir şiirinin bulunduğu tshirt, özel olarak üretilerek satışa sunulacak. Satıştan elde edilecek gelir, prematüre bebeklere destek olarak aktarılacak.

Deniz Seki’nin albüm tanıtımı, klipleri, röportajları, hayran mektuplarının organizasyonu gibi konularda büyük bir titizlikle çalıştıklarını söyleyen Özgür Aras ‘ Deniz Seki’nin işleri yürümeye devam ediyor. fiziksel olarak yan yana olamasak da Deniz Seki ürettiği her şeyle kendini var etmeye devam edecek. Destek olan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

deniz seki1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.