Deniz Seki, yenilenme dönemine girdi

Önce fazla kilolarından kurtulup 15 kilo veren Seki, geçtiğimiz günlerde imajını da güncelleyerek saçlarını değiştirdi. Yeni görüntüsüyle büyük beğeni toplayan Deniz Seki, yeni imajıyla kendinden söz ettirecek.

Sesiyle olduğu kadar yazıp bestelediği şarkılarıyla da müzik severlerin kalbinde özel bir yeri olan Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Deniz Seki, gelen baharla birlikte yenilenme dönemine girdi. Sağlığıyla ilgili metabolik sendrom teşhisi konulan Seki, rahatsızlığının tedavisi için olduğu mide küçültme ameliyatıyla kısa sürede 15 kilo verdi. Sağlığına özen göstermeye devam eden Deniz Seki, bir yandan da imajını yeniledi. Ünlü iletişimci ve menajeri Özgür Aras’ın kurduğu ekip ile imaj çalışması yapılan Deniz Seki, son günlerde adından sıkça söz ettiren saç stilisti Önder Tiryaki’nin tasarladığı renk ve kesimiyle çarpıcı bir görünüm elde etti.

Kendisine çok yakışan kızıl saçları ve yeni imajı için duygularını “ Bu Deniz başka Deniz. Bu, Kızıl Deniz. Ben, duygularını geçmişi geride bırakıp kendini yeniden yaratan Deniz’i ikiye ayırıyorum. Geçmişteki Deniz ve şimdiki Kızıl Deniz.. Artık Kızıl Deniz mutlu” cümleleriyle ifade etti.

Yeni imajıyla Bora Balkan ‘ın kamerasının karşısına geçen Deniz Seki bu arada yeni albümünün kayıtları için de stüdyo çalışmalarına ve konserlerine devam ediyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.