Deniz Seki sahnelere dönüşünün ilk adımını Kıbrıs’ta attı

Üç yıl aradan sonra ilk konserini geçtiğimiz akşam Kıbrıs’ta veren Deniz Seki, hayranlarından büyük ilgi gördü. Kıbrıs’ta sahne alan ve rezervasyonları günler öncesinden tükenen ünlü şarkıcının konserinde adeta bir sevgi seli yaşandı. Mutluluğu gözlerinden okunan Deniz Seki üç saat süren konserinde zaman zaman duygusal anlar da yaşadı.

Deniz Seki sahnelere dönüşünün ilk adımını geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta attı.

Kıbrıs konseri için özel olarak hazırlanan Deniz Seki, üç yıl aradan sonra hayranlarının karşısına ilk çıkışını unutulmaz bir geceye imza atarak yaptı. Sahnede göz yaşlarına hakim olamayan Deniz Seki dünden bugüne hit olmuş şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Şarkıları sık sık alkışlarla kesilen Deniz Seki, İstanbul’daki ilk büyük konserinin de 5 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda olacağını söyledi.
Deniz Seki, Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafeti ile göz doldurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.