Deniz Seki, Sadettin Saran’ın doğum gününü kutladı

Türk pop müziğinin kraliçesi Deniz Seki, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün Assos’ta verdiği konserde çekilmiş pozlarını takipçilerinin beğenisine sunarken övgü dolu yorumlar aldı.

YouTube video

SADETTİN SARAN’IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Assos’ta verdiği konserde ünlü iş insanı Sadettin Saran’ı da ağırlayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, paylaşımında doğum gününde kendisini dinlemeye gelen Saran’a teşekkür ederken “Sevgili Sadettin Saran’ın bu özel gününde olmaktan mutluluk duydum, tekrardan iyi ki doğmuş” ifadelerini kullandı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK’ÜN EN ÇOK SEVDİĞİ ŞARKISINI SESLENDİRDİ!

Gecede kendisini dinlemeye gelen ünlü gazeteci Ertuğrul Özkök’ün en çok sevdiği şarkı olan Üzgünüm Aşkım’ı seslendiren ünlü şarkıcı Özkök’ü etiketlediği paylaşımında “Büyük gazeteci Ertuğrul Özkök benim şarkılarım arasında en çok sevdiği Üzgünüm Aşkım’ı da söylemeden geçemedim, ne güzel dans ettik öyle.” ifadelerini kullandı.

KUĞUM BENİM!

Gece beyaz tonlarda elbise tercihiyle beğeni toplayan ve güzelliğiyle büyüleyen ünlü şarkıcı Deniz Seki için takipçileri “Kuğum benim”, “Su gibisin”, “Çok güzelsin”, “İlk ses yarışmasına katıldığınız günkü gibi eski güzelliğiniz geri geldi daim olsun başarılar”, “Saç, kıyafet, makyaj harika olmuş”, “Ses var görüntü var tabii ki güzel olacak.” gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.