Deniz Seki: Ne olur canımı acıtmayın

Özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, yaşadıklarını ve hissetiklerini düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarıyla anlattı. Suçsuz yere yattığının altını çizen sanatçı, yeni projelerinden bahsetti.

Cezaevinden tahliye olan Deniz Seki, önceki gün gerçekleştirdiği basın toplantısında yaşadıklarını anlattı. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra çizdiği yol haritasını, projelerini ve hissettiklerini anlatan Seki, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. “Hiç hak etmediğim ve işlemediğim bir suçtan dolayı 3 yıl tattım. Çok ilginç bir deneyimdi.Çok güçlü bir kadınmışım” diyen sanatçı ardından şunu söyledi: Orada çok küçük şeylerle mutlu olup, burada küçük şeyleri dert ediyoruz. Mutluluğa söz verdim.

Benim milletim beni akladı

Benim milletim beni vicdanında akladı. Bana kilo almış diyebilirsiniz, yorgun gözüküyor diyebilirsiniz. Ama ne olur canımı yakmayın, daha canımı acıtmayın. Biraz daha yumuşak dille bahsedersiniz benden… Bazı şeyler canımı acıtıyor. ‘Şükür Kavuşturana’ adlı bir single hazırladım. İki şarkıyla bayram gibi çıkacak.

Yakında düğün var

Faruk Salman’la nişanlı olan Deniz Seki, düğün tarihinin ise yakın olduğunu söyledi: Evlilik olacak ancak tarihi belli değil. Sanatçı, düğün öncesi Türkiye’de tatil yapacağını anlattı. İlk performansını 15 Temmuz’da Kıbrıs Savoy Otelde yapacak olan sanatçı, toplamda 11 konsere anlaşması yaptı.

Her anımı annemle geçiriyorum

Annesi Güler Seki ve köpeği Haydut’u çok özlediğini belirten Deniz Seki “Annem ben cezaevindeyken çok büyük iki ameliyat geçirdi ve ben yanında olamadım. Artık her dakikayı onun koynunda geçiriyorum. Annemin göğsünde annemle hasret gideriyorum” dedikten sonra bir kez daha gözyaşlarını tutamadı. Seki, sevenlerine teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.