Deniz Seki, aldığı fazla kilolar nedeniyle başka biri oldu

Deniz Seki tanınmaz hale geldi.

Yakın zamanda mide küçültme ameliyatı için bıçak altına yatacak Deniz Seki, aldığı fazla kilolar nedeniyle başka biri oldu. Deniz Seki lokantada çorba, ekmek, mantı, köfte, sütlaç yedi. Ünlü şarkıcı, “Kilo almaktan korkmuyor musunuz?” sorusunu “Dikkat etmeye çalışıyorum” diye yanıtladı.

YOĞUN ÇABA GÖSTERİYOR

Cezaevinden çıktıktan sonra mide küçültme operasyonu geçirmeye karar veren Deniz Seki, operasyona hazırlık aşamasında kilo almak için yoğun çaba gösteriyor.

blank

“DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM”

Deniz Seki lokantada çorba, ekmek, mantı, köfte, sütlaç yedi. Ünlü şarkıcı, “Kilo almaktan korkmuyor musunuz?” sorusunu “Dikkat etmeye çalışıyorum” diye yanıtladı.

MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLACAK

Deniz Seki’nin biraz daha kilo aldıktan sonra mide küçültme ameliyatı olacağı konuşuluyor. Seki’nin Emel Müftüoğlu’nun teşviğiyle mide ameliyatı olacağı yazılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.