Deniz Gencay kadına şiddete ‘HAYIR’ dedi saçlarını kazıttı

Başarılı sanatçı, güzel yorumcu Deniz Gencay, pandemi döneminde daha da artış gösteren kadına şiddetin küresel bir sorun haline geldiğini ve sayıların dudak uçuklatacak şekilde artış gösterdiğini belirterek, bu konuya dikkat çekmek amacıyla kadına şiddete ‘HAYIR’ dedi saçlarını kazıttı.

‘Kadını gösteren saçıdır’ diyerek bir de video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşan sanatçı, videonun altına; ‘Beğeni, yorum, paylaşım için illa dayak yemeniz, tecavüze uğramanız, şiddet görmeniz gerekmiyor! Azıcık vicdanınız varsa duyarlıysanız, sizin veya çocuklarınızın, yakınlarınızın başına gelmesini istemiyorsanız susmayın! Sesimizi duyurmamız gerekiyor. Abuk sabuk her şey beğeni alıp paylaşılıyor. Böylesine önemli bir konuyu görmezden gelmeyin.’ diyerek şiddet gören kadınlar adına toplumdan destek istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.