Deniz Çakır’dan Oktay Kaynarca için romantik atılım

Deniz Çakır, aşkından uzak kalamadı! Oyuncu, sevgilisi Oktay Kaynarca ile daha fazla vakit geçirmek için Nişantaşı’ndaki evini Kuruçeşme’ye taşıdı. ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin sezon finali yapmasının ardından partneri Oktay Kaynarca’yla aşklarına son sürat devam eden Deniz Çakır’dan romantik atılım! Set bittikten sonra çok fazla vakti geçiremeyecek olan çiftten Çakır, Nişantaşı Valikonağı’ndaki 600 bin TL’lik evinden ayrılma hazırlığında… Bu kararın altında ise romantik bir olay yatıyor. Çakır, Bebek’te oturan erkek arkadaşına daha yakın olmak için Nişantaşı’ndaki evini Kuruçeşme’ye taşıdı. Elini çabuk tutan oyuncu, Galatarasaylı yönetici Dilara Endican’ın Boğaz manzaralı evini tuttu bile… Oyuncunun yeni dairesine ne zaman taşınacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.