Deniz Çakır, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi

Uzun süre Oktay Kaynarca ile birliktelik yaşayan Deniz Çakır, opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile görüntülendi.

Oyuncu Deniz Çakır (36), adı aşk dedikodularına karıştığı opera sanatçısı Güvenç Dağüstün (40) ile ilk kez Antalya’da birlikte görüntülendi. Sevgilisi Dağüstün’ün konserini en önden hayranlıkla izleyen Çakır, sık sık tezahürat da yaptı.

AŞK YAŞADIKLARI İSPATLANDI

Güzel oyuncu, yeni sevgilisi Dağüstün ile ilk kez Antalya’da DHA objektiflerince görüntülendi. Sevgilisini sahnede izlemek için dün öğleden sonra uçakla Antalya’ya gelen Deniz Çakır, havalimanından VIP minibüsle alındı ve konserin yapılacağı otele geldi. Burada kendisini karşılayan Güvenç Dağüstün’e sarılıp öpen Çakır, kameraların görüntü aldığından habersiz otele yan kapıdan girdi. Çakır’ın valizini Güvenç Dağüstün taşıyarak resepsiyona kadar eşlik etti. Kartını alan Deniz Çakır, otelin deniz manzaralı odasına çekilirken, Dağüstün de bahçedeki konser alanında son provayı yaptı.

Çiftin yakalanmamak için aynı katta iki ayrı oda tuttuğu öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.