Deniz Çakır ve Bade İşcil’in Başrollerinde Olduğu Aslında Özgürsün’ün Yayın Tarihi Belli Oldu

GAİN’in yeni dizisi Aslında Özgürsün’ün yayın tarihi 9 Mayıs Pazartesi olarak açıklandı. Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci ve yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrollerini, Deniz Çakır ve Bade İşcil paylaşıyor. Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatan yapım, ilişkilere ve hayata yenilikçi bakış açıları getirmeyi hedefliyor. Aslında Özgürsün’de usta oyuncu Zuhal Olcay da Asena’nın kendisini canlandırıyor.

Yazdıkları ve fikirleriyle Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden olan gazeteci-yazar Duygu Asena’nın sürükleyici eseri ile aynı adı taşıyan “Aslında Özgürsün” dijital platform GAİN için dizi olarak uyarlandı. Bir süredir tanıtımı yapılan ve izleyiciler tarafından merakla beklenen dizinin ilk bölümü 9 Mayıs’ta yayınlanacak.

Bir GAİN Orijinal yapımı olarak izleyiciyle buluşacak dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor. Çocukluk arkadaşı olan Belgin ve Berna, yetişkinliklerinde farklı çevrelerde farklı hayatlar yaşasalar da, benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalıyor.

Deniz Çakır güçlü ve dediğim dedik bir kadın rolünde

Son olarak geçtiğimiz sene “Masumiyet” ile seyirci karşısına çıkan Deniz Çakır, Aslında Özgürsün ile sevenlerinin karşısına farklı bir kadın karakteriyle çıkıyor. Çakır dizide,güçlü, dediğim dedik, Duygu Asena’nın eserindeki betimlemesiyle “aşka âşık” ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna’yı canlandırıyor.

Bade İşcil kendini ailesine adamış Belgin’i canlandırıyor

Ezel, Kuzey Güney, Ufak Tefek Cinayetler gibi ünlü yapımlarda boy gösteren ve başrolü Deniz Çakır ile paylaşacak olan güzel oyuncu Bade İşcil ise kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan Belgin’i oynuyor.

Zuhal Olcay, Nükhet Duru ve Perihan Savaş da dizide yer alıyor

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Perihan Savaş, Sergen Deveci, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru da yer alıyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak Duygu Asena’yı canlandırıyor.

“Aslında Özgürsün”, 9 Mayıs Pazartesi günü GAİN’de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk görüntülerinin yer aldığı ve Kalben’in “Çek” isimli şarkısının eşlik ettiği tanıtım videosu GAİN sosyal medya hesaplarında izlenebilir.

“Sen sensin. Devam et, ara, senliğini, mutluluğunu, özgürlüğünü ara.

İnsanları tanıyorsun, tanıdıkça yıkılma, ezilme… Aksine doğrul, kalk.

Sen o beğenmediklerinin önünde ezilme, onlar gibi olma.

Onların kötülüğünü içinde taşıma. Güçlü olduğuna inan.

Bizim durumumuzun çözümü bu, güçlü olduğuna inan.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.