Deniz Çakır TEGV’e damgasını vurdu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) 20. yılında Türkiye’nin yıldızları çocuklar ile aynı sahnede buluşturdu. TEGV 20. Yıl Kutlaması, Cem Davran ve Burçin Terzioğlu’nun sunumuyla dün akşam Kanal D ekranlarında gerçekleşti.

TEGV 20. yıl kutlamasında; Ataberk Mutlu, Barış Arduç, Celil Nalçakan, Evrim Alasya, Emre Kınay, Tolga Sarıtaş, Mert Fırat, Cem Cücenoğlu, Deniz Çakır, Emel Çölgeçen, Erkan Kolçak Köstendil, Emre Karayel, Gupse Özay, Gökçe Bahadır, Kanbolat Görkem Arslan, Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin sahnede performans sergiledi. Yıldızlar şarkılarını Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası eşliğinde seslendirdiler.

Bu özel gecede, ünlü oyuncu Emre Kınay,’Bir çocuk sevdim’ şarkısnı, son dönemin yükselen yıldızı oyuncu Barış Arduç,’Nayino’ türküsünü, ünlü oyuncu Deniz Çakır ise “Sen Benim Şarkılarımsın” şarkısını söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=IZlagnp0nNQ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.