Deniz Çakır ile iş adamı Serdar Bilgili yeni bir aşka yelken açtı

Deniz Çakır ile işadamı Serdar Bilgili’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkili bir araya geldikleri yemekte görüntü vermek istemedi.

Magazin kulislerinde yeni bir aşk dedikodusu dolaşıyor. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan Deniz Çakır ile işadamı Serdar Bilgili’nin birlikte olduğu iddia edildi. Çakır, Soho House’ta yemek yedi. Mekâna akşam saatlerinde gelen oyuncu, içeride Serdar Bilgili’yle bir araya geldi. Bu buluşmanın ardından ise çiftin birkaç haftadır birlikte olduğu söylendi.

BİRLİKTE ÇIKTILAR

Mekânda baş başa yedikleri yemek sonrası vakit geçiren ikili, geç saatlerde çıkış yaptı. Soho’nun sahibi olan işadamı, çıkışta güvenlik önlemleri aldırarak gazetecilere görüntü verilmesini engelledi. İşadamına ait olan lüks araçla oradan ayrılan Bilgili ve Çakır’ın bu aşk iddiası için ilerleyen günlerde nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.