Deniz Çakır hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı

Oyuncu Deniz Çakır’ın bir mekanda oturan başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilmişti. Çakır hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.

İstanbul’daki bir mekanda oturan başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Mağdur kadınlar tarafından savcılığa şikayette bulunulmuştu. Başsavcılık soruşturma dosyası oluşturdu. Soruşturmanın ‘hakaret’ suçu kapsamında yürütüldüğü öğrenildi.

Deniz Çakır’ın pazar akşamı ünlü bir AVM’nin en popüler kafelerinden birine gidip yan masada sohbet eden 6 başörtülü kadına “Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!” diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Çakır’ın alkollü olduğu ileri sürülmüştü.

Başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır’dan açıklama

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.