Deniz Çakır, evinin önünde çalışan işçilere çıkıştı!

Oyuncu Deniz Çakır, Kuruçeşme’de bulunan evinin önünde çalışan işçilere çıkıştı. Gürültüden rahatsız olan Çakır, balkona çıkarak çalışanları uyardı.

Başörtülü kadınlara bir AVM’de hakaret etmesiyle gündeme gelen Deniz Çakır, önceki gün Kuruçeşme’de bulunan evinin balkonunda görüntülendi. Çakır, evinin hemen bitişiğinde bulunan bir mağazanın ön cephesini yapan işçilere çıkıştı. Sesten rahatsız olduğu anlaşılan Deniz Çakır, balkona çıkarak işçilere durumdan dolayı rahatsızlığını dile getirdi.

blank

KAPISINI KAPATIP EVE GİRDİ

El hareketleriyle bir şeyler anlattığı görülen oyuncunun, bu halleri objektiflere böyle yansıdı. Beş dakika işçilerin ustasıyla konuşarak tartışan oyuncu, sonrasında balkonunun kapısını kapatarak, evine girdi.

ÇALIŞANLAR ARA VERDİ

Deniz Çakır’ın tepkisi sonrası çalışanlar, işe ara vermek zorunda kaldı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKMIŞTI

Deniz Çakır, İstanbul’daki bir mekanda oturan başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.