Deniz Akkaya, tazminat davasında tanık olarak dinlendi

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Deniz Akkaya, menajer Özgür Aras’ın Nurseli İdiz’e açtığı tazminat davasında tanık olarak dinlendi.

YouTube video

Eski manken Deniz Akkaya, menajer Özgür Aras’ın Nurseli İdiz’e açtığı tazminat davasında tanık olarak dinlendi.

İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya Nurseli İdiz katılmazken, davacı Özgür Aras katıldı. Tanık olarak Deniz Akkaya ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Bir televizyon kanalında sarf ettiği hakaret içeren sözleri nedeniyle Özgür Aras, Nurseli İdiz hakkında manevi tazminat davası açmıştı. Davanın bugün görülmesine devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Deniz Akkaya, Özgür Aras ile akşam yemeği yediği sırada Nurseli İdiz’in Aras’ı aradığını söyledi.

Davacı Özgür Aras söz alarak, “Nurseli hanım çekmiş olduğu dizi ile alakalı problem yaşamış, bu konuyu telefonla görüşürken birden benim anneme hakaret etti. Kanser hastası olduğunu bildiği annemin, teyzemin ve anneannemin biran önce gebermesini söyledi. Ben bu olay çok kırılmıştım ve içerlemiştim. Kendisiyle ilgilenmediğimi düşündüğü için bu şekilde söyledi sanırım” dedi.

Davalı Nurseli İdiz’in avukatı tanık beyanlarına karşı ve davanın tamamına ilişkin beyanda bulunmak için süre talep etti. Mahkeme süre talebini kabul ederek duruşmaya erteledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.