Deniz Akkaya sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

Deniz Akkaya, Instagram hesabından kendisine ‘şaşı’ diyen kadının fotoğrafını paylaşıp altına, “Bu Sabah sizlerle birini paylaşacağım. Sayfamda güzelliğini paylaşmaktan sakınca görmediğim bu hanımefendi dün gece ben uyurken fotoğrafımın altına benim şaşı olduğumu, eski halimin çok daha güzel olduğunu yazmış da yazmış. Ben de bu sevgi kokan cümleleri yazan güzelliğe bir girip baktım ve çok haklı bulduğum için epeyce içerledim ve dayanamayıp sizlerle paylaştım. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil elbet ama ruhun kötü olmasıdır ve kendinde gördüğüm tüm eksiklikleri dünyaya yansıtmak, sürekli ağzından salya akıtmak kalp kötülüğüdür” yazdı.

Ünlü mankenin takipçisini deşifre edip ağır ifadeler kullanması sosyal medyada büyük tepki topladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.