Demir Hayat ile Evdekibakıcım işbirliği yaptı

Hamileliğinizin 9. ayında bile alabileceğiniz ilk hamilelik sigortası “İki Can” poliçesi ile Demir Hayat, bir yeniliğe daha imza attı.

Bakım hizmetlerini tek bir platformda buluşturan EvdekiBakıcım ile iş birliğine giden Demir Hayat; İki Can Hamilelik Sigortası satın alan ailelere, 3 saatlik bakıcı hizmetini ücretsiz olarak hediye edecek.

Türkiye’de sağlık sigortasının öncü şirketlerinden Demir Hayat, sektörde bir yeniliğe daha imza attı. Bekleme süresi olmayan hamileliğin tüm aylarında yapılabilen hamilelik sigorta poliçesi “İki Can” ile sektöre damga vuran Demir Hayat, sigortalılarının ihtiyaçlarına yönelik sunduğu ek çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Çocuk, bebek, yaşlı ve hasta bakımı konusunda kısa ve uzun süreli hizmet veren pazar lideri EvdekiBakıcım platformu ile iş birliği yapan Demir Hayat, “İki Can Hamilelik Sigortası” satın alanlara 3 saat ücretsiz bakıcı hizmeti hediye edecek. 3 saat sonrasında hizmet almaya devam etmek isteyen aileler, Demir Hayat’a özel indirimli fiyatlardan hizmet almaya devam edecekler.

“YENİLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Demir Hayat CEO’su Viktor Hodara, EvdekiBakıcım platformu ile yaptıkları iş birliğinden bahsederek “Hayatın en mucizevi döneminde ailelerin yanında olabilmenin mutluluğunu yaşarken onlara sunduğumuz avantajlı ek faydalar ile Demir Hayatlı olmanın ayrıcalığını yaşamalarını istiyoruz” dedi. İki Can Hamilelik Sigortası’nın hamileliğin son ayında olunsa bile satın alınıp kullanılabileceğini anlatan Hodara; ayrıca ayakta tedavi teminatı ile doğum öncesi kontrol ve tetkiklerin gerçekleştirilebileceğini, psikolojik danışmanlık, diyetisyen, göz ve diş muayenesi hizmetlerine de sahip olunabildiğini söyledi. Hodara, yeniliklere devam edeceklerini belirtti.

Sektördeki yeni girişimlere destek olmaktan ve start-up’larla iş birliği kurmaktan mutluluk duyduklarından söz eden Viktor Hodara, EvdekiBakıcım ile yaptıkları iş birliği sonucu asistans hizmetlerine ek olarak tüketicilerin beklentilerine uygun ve fayda sağlamak amacıyla bakım hizmetlerini de eklediklerini belirtti. Böylece Demir Hayat olarak, start-up eko sisteminin önemli oyuncuları ile bir araya gelerek farklı iş modelleri ile ailelere çözüm önerileri sunmaya başladık. Bu ve buna benzer yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

EvdekiBakıcım Kurumsal inovatif hizmetler sunuyor

EvdekiBakıcım kurucu ortağı ve CEO’su Miraç Bal ise, Demir Hayat ile yaptıkları iş birliğinden bahsederek “Türkiye’nin en önemli problemlerinden biri evde bakım konusunda yaşanıyor. Aileler güvenilir ve referanslı adaylara kolay bir şekilde ulaşamayarak duygusal sıkıntı yaşıyor. Demir Hayat ile yaptığımız çalışma sayesinde; İki Can Hamilelik poliçesi sahipleri artık aradıkları referanslı bakıcıya çok hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.” dedi.
Sigortanın dokunduğu alanlar müşterilerin beklentileri doğrultusunda yeniden yapılanıyor. Dijital iş modelleri, büyük veri analizinin yolunu açıyor ve böylece müşterilere kişiselleştirilmiş poliçeler ve fiyatlar sunulabiliyor. EvdekiBakıcım Kurumsal’ın ana hedeflerinden birisi de sigorta şirketlerinin ailelere özel poliçe sunabilmesine destek vermek. 2016 yılından bu yana hizmet veren EvdekiBakıcım, 2018 yılında iş yerleri ve sigorta şirketleri için EvdekiBakıcım Kurumsal platformunu hayata geçirerek inovatif hizmetler sunmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.