Demet Şener’in kızı isyan etti!

İbrahim Kutluay ile olaylı bir şekilde boşanan eski manken Demet Şener, yakın zamanda evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Cenk Küpeli ve çocukları ile Kuruçeşme’deki bir mekanda akşam yemeği yedi. Cenk Küpeli’nin Şener’in oğlu Ömer ile yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Eski manken Demet Şener, yakın zamanda evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Cenk Küpeli, kızı İrem ve oğlu Ömer ile birlikte Kuruçeşme’deki bir mekanda akşam yemeği yedi.

blank

Yemek esnasında oldukça keyifli olan Demet Şener ve çocuklarının bu anları objektiflere yansıdı. Cenk Küpeli’nin Şener’in oğlu Ömer ile birlikte yakından ilgilenmesi ve sık sık şakalaşması dikkatlerden kaçmadı.

“ÇEKMESENİZ OLMAZ MI?”

Çıkışta Demet Şener’in kızı İrem Kutluay, gazetecilere “Çekmeseniz olmaz mı?” diyerek sitem etti. Denet Şener ise gazetecilerin, “Cenk Bey çocuklarla iyi anlaşıyor mu?” sorusuna “Tabii ki, her şey gayet güzel” cevabını vererek araca binip mekanda ayrıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.