Demet Şener’e eşinden 1 milyonluk teselli hediyesi!

Kocasının ailesi tarafından ‘istenmeyen gelin’ ilan edilen Demet Şener’e, eşi Cenk Küpeli’den büyük bir jest geldi. Küpeli, milyonluk bir ciple Şener’in gönlünü fethetti.

Demet Şener ve Cenk Küpeli’nin nikahına katılmayan Küpeli ailesi geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozmuş, kayınpeder Avni Küpeli Şener’i ‘istenmeyen gelin’ ilan etmişti. Demet Şener’e en büyük destek eşi Cenk Küpeli’den geldi.

GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Ailesinin olay yaratan açıklamalarına rağmen Demet Şener’i savunan Cenk Küpeli, eşine 1 milyon TL değerinde Volvo marka bir cip hediye etti. Şener, önceki gün yeni cipiyle Bebek’te objektiflere yansıdı.

‘HİÇBİR ŞEY TADIMIZI BOZAMAYACAK’

Küpeli ailesinin açıklamaları sorulan Demet Şener, “Biz mutlu ve keyifliyiz. Hiçbir şey tadımızı bozamayacak” dedi. Öte yandan Şener’in aracındaki ‘KPL’ plakasıyla soyadına atıfta bulunması gözlerden kaçmadı.

Demet Şener’i kızdıran iddia!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.