Demet Şener’den Demet Akalın yorumu

Manken Demet Şener önceki gün oğlu Ömer ve kızı irem ile birlikte Bebek’te görüntülendi.

Hafta sonunu çocukları ile geçiren Demet Şener’in keyfi bir hayli yerindeydi.Ayrıldığı eşi İbrahim Kutluay’ın eski sevgilisi olan şarkıcı Demet Akalın’nın “Demet Şener’e teşekkür ederim. Bende dul ve çocuklu kalabilirdim.“ sözlerinin hatırlatılması üzerine Şener “Arkadaşlar artık yeter ve bu konular hakkında konuşmak istemiyorum. Uzatmaya gerek yok avukatlarım da yasakladı.“ demesi üzerine oğlu Ömer’in annesine “Anne avukata ne gerek var.“ demesi kahkahalara sebep oldu. Demet Şener çocuklarını çok iyi yetiştirdiğini ve babaları gibi iyi bir sporcu olduklarını söyledi. Ömer babası İbrahim Kutluay gibi basketbolcu olmak istediğini söyleyerek “Babamı basketbolda geçeceğim, onu hep yeniyorum.“ demesi üzerine Demet Şener’in “Babasının genini tamamen almış, oğlum benim.“ demesi dikkatlerden kaçmadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.